FOTOSERVISAS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

FOTOSERVISAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuojamu laikotarpiu Bendrovė patyrė personalo ir atlyginimų tendencijų pokyčius. Per trejų metų laikotarpį nuo 2021 m. gruodžio 31 d. iki 2023 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius sumažėjo, o vidutinis darbo užmokestis padidėjo.

2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 20 darbuotojų, t. y. per metus išaugo -9,1 %, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 670 eurų, o metinis augimo tempas - 5,4 %.

2022 m. pabaigoje darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - 17, o tai atitinka -15 % metinį augimą. Tačiau per šį laikotarpį Bendrovės darbuotojų atlyginimai padidėjo dar labiau. Vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 848 eurų, t. y. 26,4 proc. daugiau nei prieš metus.

Galiausiai, 2023 m. pabaigoje Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo iki 18, o tai reiškia 5,9 proc. metinį augimą. Padidėjus personalo dydžiui, vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo, o tai patvirtina 8,2 proc. augimą ir pasiekė 917 eurų.

Šie darbuotojų skaičiaus svyravimai ir nuoseklus atlyginimų augimas rodo, kad Bendrovė priima strateginius sprendimus, susijusius su savo darbuotojų valdymu. Laikui bėgant palaipsniui mažėjant darbuotojų skaičiui, atrodo, kad buvo pabrėžta didinti darbuotojų atlyginimus ir kartu išlaikyti produktyvią darbo jėgą. Didėjantis vidutinio darbo užmokesčio trajektorija rodo, kad Bendrovė stengiasi išlaikyti darbuotojus gaudama atlyginimą ir gerindama darbo sąlygas.