Sąstatas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Sąstatas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami pastarųjų trejų metų Bendrovės duomenis, remdamiesi pateiktais statistiniais duomenimis galime apibrėžti darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. Paskutiniąją 2021 m. dieną Bendrovė turėjo 5 darbuotojus, kurie vėlesniais metais išliko nepakitę, o jos darbuotojų metinis augimas siekė 0 %.

Kalbant apie vidutinį darbuotojų darbo užmokestį, duomenys rodo didėjimo tendenciją. Nuo 2021 m. pabaigos vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 1 309 EUR; 2022 m. pabaigoje jis padidėjo 7,2 % iki 1 419 EUR. 2023 m. Bendrovė išlaikė nuoseklų darbuotojų skaičių, ir nors vidutinis darbo užmokestis šiek tiek padidėjo iki 1 429 EUR, augimo tempas, palyginti su ankstesniais metais, gerokai sumažėjo - tik iki 0,7 %.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovė išlaikė stabilų darbuotojų skaičių, o 2021-2022 m. darbo užmokestis labai išaugo, tačiau pastaraisiais metais sulėtėjo. Per trejus metus Bendrovės vidutinis darbo užmokestis padidėjo maždaug 10 %, palyginti su pradiniu 1 309 EUR rodikliu, o tai rodo, kad Bendrovė stengiasi išlaikyti nuoseklų darbuotojų skaičių, kartu stabiliai, bet ne sparčiai didindama atlyginimus.