MORFĖJUS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

MORFĖJUS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Apžvelgdami bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas 2021-2023 m., galime pastebėti tam tikrus darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio modelius.

2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 9 darbuotojus, t. y. 0 proc. daugiau nei prieš metus. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis siekė 4 269 EUR, o metinis augimas - 10,4 %. Iki 2022 m. pabaigos darbuotojų skaičius išliko nepakitęs ir siekė 9, o tai reiškia, kad dar vieni metai bus nulinis augimas. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis padidėjo 400 eurų, t. y. 7 proc. daugiau nei prieš metus ir siekė 4 569 eurus. Po to 2023 m. pabaigoje vidutinis darbo užmokestis padidėjo dar 7,5 proc. ir dabar siekia 4 912 eurų.

Nepaisant to, kad per šiuos trejus metus bendrovė išlaikė stabilią darbuotojų populiaciją, pastebimas nuoseklus vidutinio darbo užmokesčio didėjimo tendencija. Iš atlyginimų koregavimo matyti, kad įmonė daugiausia dėmesio skiria savo darbuotojų kompensavimui, o jos darbuotojų skaičius išlieka stabilus, o tai rodo augimo ir išlaikymo strategijų pusiausvyrą.

Apskritai, nors darbuotojų skaičius išliko palyginti nepakitęs, tai reiškia, kad bendrovė daugiausia dėmesio skyrė dabartinės darbo jėgos išlaikymui ir konkurencingo darbo užmokesčio išlaikymui. Įvertinus šias atlyginimų ir darbuotojų tendencijas per nurodytą laikotarpį, matyti, kaip Bendrovė siekė užtikrinti darbuotojų pasitenkinimą ir vertę, pakoreguodama atlyginimus.