ELGERTA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ELGERTA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos svyravo. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 23 darbuotojus, t. y. 11,5 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 3 892 EUR, o per metus jis gerokai išaugo - 58,2 %.

Persikėlus į 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - 22, o tai reiškia, kad per metus jis sumažėjo 4,3 %. Nepaisant to, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 3 278 eurų, t. y. 15,8 proc. per metus.

Naujausi 2023 m. gruodžio 31 d. duomenys rodo, kad ši tendencija tęsiasi: dar vienas darbuotojas praranda 21 darbuotoją, t. y. 4,5 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis šiek tiek padidėjo ir siekė 3 393 eurus, o pajamos, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 3,5 proc.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus bendrovė susidūrė su mažėjančiu darbuotojų skaičiumi ir tuo pat metu patyrė didelių vidutinio darbuotojų darbo užmokesčio pokyčių. Bendrovei susidūrus su mažėjančia darbo jėga, ji susidūrė ir su didėjančiu, ir mažėjančiu atlyginimu, todėl verslo aplinka buvo nevienareikšmė.