RESPUBLIKINIS VETERINARIJOS APRŪPINIMO CENTRAS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

RESPUBLIKINIS VETERINARIJOS APRŪPINIMO CENTRAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami pateiktus mūsų bendrovės duomenis galime nustatyti reikšmingas 2021-2023 m. darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 26 darbuotojus, kurie, palyginti su ankstesniais metais, per metus išaugo 36,8 %. Kalbant apie vidutinį darbo užmokestį, darbuotojai per mėnesį uždirbo vidutiniškai 3 257 EUR, t. y. 24,2 % daugiau nei prieš metus.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė toliau plėtėsi ir iš viso užregistravo 37 darbuotojus. Darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 42,3 %, t. y. šiek tiek daugiau nei praėjusiais metais. Be to, kad padidėjo ir darbuotojų skaičius, vidutinis mėnesinis darbo užmokestis taip pat padidėjo iki 3 987 eurų (+22,4 proc. per metus), o tai rodo, kad darbuotojų pajamos didėja.

Tačiau 2023 m. pabaigoje bendras darbuotojų skaičiaus augimo tempas, palyginti su praėjusiais metais, sulėtėjo iki 18,9 % ir iš viso siekė 44 darbuotojus. Pastebėtina, kad pasikeitė vidutinio darbo užmokesčio tendencija. Nepaisant nuolatinio darbuotojų skaičiaus augimo, vidutinė mėnesinė alga, kuri dabar siekia 3 343 EUR, palyginti su praėjusiais metais, gerokai sumažėjo - 16,2 %. Tai rodo, kad vidutinis darbuotojų darbo užmokestis mažėja.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per pirmuosius dvejus metus sparčiai augo ir darbuotojų skaičius, ir vidutinis darbo užmokestis, o po to sulėtėjo darbuotojų skaičiaus augimo tempas ir pastebimai pasikeitė vidutinio darbo užmokesčio tendencija trečiaisiais metais. Tai yra vertinga informacija apie mūsų bendrovės su darbuotojais susijusius pokyčius ir galimus veiksnius, darančius įtaką darbo užmokesčio koregavimui.