BIZNIO MAŠINŲ KOMPANIJA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

BIZNIO MAŠINŲ KOMPANIJA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis labai svyravo. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovė turėjo 67 darbuotojus, kurie per metus išaugo 4,7 proc. 2021 m. darbuotojams išmokėtas vidutinis darbo užmokestis buvo 2371 EUR, t. y. 17,5 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

2022 m. įmonė toliau didino savo darbuotojų skaičių - iki gruodžio 31 d. ji dar 2 %, o iki gruodžio 31 d. iš viso pasiekė 69. Nors 2022 m., palyginti su ankstesniais metais, užimtumo augimo tempas buvo mažesnis, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 4,7 % ir siekė 2484 eurus.

Tačiau 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo. Metų pabaigoje (gruodžio 31 d.) bendrovė padidino savo darbuotojų skaičių 10,1 proc. ir pasiekė 76 darbuotojus. Tuo pat metu pastebimas įspūdingas 33,4 % metinis vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas, todėl vidutinis vieno darbuotojo pelnas siekia 3312 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus bendrovė nuosekliai didino darbuotojų skaičių ir, dar labiau išryškėjo, smarkiai padidino vidutinį darbo užmokestį. Šios finansinių ir žmogiškųjų išteklių tendencijos gali rodyti sveiką ir besiplečiantį verslą, kuris yra aiškiai įsipareigojęs atlyginti savo darbuotojams konkurencingai.