Thermo Fisher Scientific Baltics, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Thermo Fisher Scientific Baltics DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijų analizė rodo ir augimą, ir svyravimus. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) bendras darbuotojų skaičius viršijo 1 790, t. y. per metus išaugo 40,5 %. Tačiau per tą patį laikotarpį gerokai sumažėjo vidutinis 15,9 % vienam darbuotojui tenkantis 2 159 EUR darbo užmokestis.

2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų metinis augimas buvo nuosaikesnis - 1,5 %, o darbuotojų skaičius siekė 1 817 darbuotojų. Be to, pastebimai pagerėjo ir atlygis. Vidutinis darbo užmokestis išaugo 10,4 % ir dabar yra 2 384 EUR.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, pastebimai sumažėjo 17,0 %, o bendras darbuotojų skaičius dabar siekia 1 508. Nepaisant šios darbuotojų mažėjimo tendencijos, vidutinis vienam darbuotojui tenkantis darbo užmokestis vis dar didėjo ir padidėjo dar 7,3 % ir pasiekė 2 558 eurus.

Apskritai analizuojamu laikotarpiu Bendrovė demonstravo intriguojančius darbuotojų skaičiavimo svyravimų ir atlyginimų pokyčius. Naudodamasi augimo ir atsitraukimo deriniu, Bendrovė subalansuoja savo darbo jėgą ir išlaiko didėjantį vidutinį darbuotojų atlyginimą. Tačiau suinteresuotosios šalys ir analitikai gali atidžiai išnagrinėti ir interpretuoti šias tendencijas, kad galėtų susipažinti su įmonės strategijomis ir ateities perspektyvomis.