Šaltoji banga, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Šaltoji banga DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami 2021-2023 m. bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas, galime pastebėti didelius darbuotojų ir darbo užmokesčio svyravimus. 2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 28 darbuotojus, t. y. 3,7 proc. daugiau nei prieš metus. Tuo metu vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 1 286 EUR, o per metus jis išaugo 8,4 %.

Priešingai nei praėjusiais metais, iki 2022 m. pabaigos bendrovės darbuotojų pajėgumas sumažėjo. Palyginti su praėjusių metų pabaiga, darbuotojų skaičius sumažėjo 14,3 proc. iki 24 žmonių. Nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis padidėjo iki 1 306 eurų, o metinis augimas buvo kuklus - 1,5 %.

Kitais metais bendrovė sugebėjo atgauti dalį prarastos darbo jėgos, nes 2023 m. pabaigoje darbuotojų skaičius padidėjo 4,2 proc. iki 25 žmonių. Pastebėtina, kad vidutinis metinis darbo užmokestis smarkiai išaugo 14,0 proc. ir pasiekė 1 488 eurus.

Apskritai šios tendencijos rodo ir teigiamus, ir neigiamus bendrovės darbuotojų ir atlyginimų raidos rezultatus. Nors bendras darbuotojų skaičius svyravo, vidutinis jos darbuotojų darbo užmokestis nuolat didėjo.