REISTA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

REISTA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus buvo pastebimos Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovė turėjo 120 darbuotojų. Tačiau, palyginti su praėjusiais metais, jis gerokai sumažėjo - 14,3 %. Kalbant apie vidutinį darbuotojų darbo užmokestį, 2021 m. gruodžio mėn. jis buvo 982 EUR, tačiau per metus jis taip pat sumažėjo 7,8 %.

2022 m. darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo, o iki metų pabaigos (gruodžio 31 d.) Bendrovė išlaikė 110 darbuotojų. Palyginti su praėjusiais metais, šis rodiklis sumažėjo 8,3 %. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis sumažėjo dar didesne marža - 20,8 % per metus, todėl vidutinis darbuotojo darbo užmokestis siekė 778 EUR per mėnesį.

Artėjant 2023 m., darbuotojų skaičius vėl gerokai sumažėjo - metų pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovė turėjo 90 darbuotojų. Tai buvo 18,2 proc. mažesnis metinis darbuotojų skaičius. Priešingai šiai darbuotojų mažėjimo tendencijai, vidutinis darbo užmokestis padidėjo teigiama linkme. Per metus ji padidėjo 14,5 % ir dabar vienam darbuotojui tenka vidutiniškai 891 EUR.

Apibendrinant galima teigti, kad analizuojamu trejų metų laikotarpiu Bendrovės darbuotojų skaičius nuolat mažėjo, o vidutinis darbuotojų darbo užmokestis svyravo. 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 18,2 %, tačiau vidutinis metinis darbo užmokestis padidėjo 14,5 %. Tai rodo, kad kartu naudojamos sąnaudų mažinimo iniciatyvos, nes mažėja darbuotojų, taip pat bandoma atkurti pajamas, o vidutinis darbo užmokestis yra didesnis, kad būtų išlaikyti kvalifikuoti darbuotojai.