VILNIAUS KIBIRKŠTIS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

VILNIAUS KIBIRKŠTIS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimų tendencijos svyravo. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonė turėjo 6 darbuotojus, t. y. 14,3 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Per šį laikotarpį vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 979 EUR, t. y. 28,8 % didesnis nei praėjusiais metais.

Artėjant 2022 m. gruodžio 31 d., bendrovė susidūrė su tolesniu darbuotojų mažėjimu - 5 darbuotojai, o tai reiškia, kad per metus sumažėjo 16,7 %. Nors 2022 m. bendrovės vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 820 EUR, t. y. 16,3 %, palyginti su praėjusiais metais.

Tačiau, nagrinėdami 2023 m. gruodžio 31 d. pasibaigusių metų duomenis, bendrovė išlaikė stabilų darbuotojų skaičių, įdarbino ir išlaikė 5 darbuotojus, todėl, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 0,0 %. Kalbant apie atlyginimus, bendrovė patyrė teigiamą tendenciją - jos vidutinis darbo užmokestis siekė 952 EUR, o tai rodo 16,1 % padidėjimą, palyginti su 2022 m. vidutiniu atlyginimu.

Iš šios analizės matyti, kad šiuo laikotarpiu Bendrovės darbuotojų skaičius apskritai mažėjo, o vidutiniai atlyginimai kito priešingai. Nors iš pradžių darbo užmokesčio augimas paspartėjo, vėliau metams jis sulėtėjo, o analizuojamo laikotarpio pabaigoje vėl pradėjo augti. Tai leidžia suprasti galimus iššūkius, su kuriais susiduria bendrovė, ir strategijas, sukurtas finansiniams reikalams valdyti, kartu išlaikant tam tikrą darbo jėgos nuoseklumą.