PRECIZIKA, AB darbuotojai ir atlyginimai

Mokslinė-gamybinėPRECIZIKA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos svyravo. 2021 m. gruodžio 31 d. jos darbuotojų buvo 19, t. y. per metus sumažėjo 5,0 %, palyginti su praėjusiais metais. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 983 eurai, t. y. 9,3 proc. didesnis nei 2020 m.

Kitais metais, iki 2022 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 19, o metinis augimas siekė 0,0 %. Nepaisant to, kad jos darbuotojų skaičius gerokai nepadidėjo, vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1056 eurų, t. y. 7,4 proc. daugiau nei prieš metus.

Stebina tai, kad iki 2023 m. pabaigos Bendrovės atlyginimų tendencijos gerokai šoktelėjo. Nors darbuotojų skaičius išliko nepakitęs (19) ir padidėjo 0,0 %, vidutinis darbo užmokestis smarkiai išaugo ir siekė 1361 EUR, o tai rodo 28,9 % metinį augimą.

Apskritai, Bendrovės darbuotojų augimas svyravo, o jos darbuotojams ir toliau buvo teikiamas konkurencingas darbo užmokestis. Dėl gerokai padidėjusio vidutinio darbo užmokesčio iki 2023 m. pabaigos reikia atlikti tolesnį tyrimą, kad būtų galima pateikti paaiškinimus. Šios tendencijos gali būti susijusios su keliais veiksniais, pavyzdžiui, ekonominio kraštovaizdžio pokyčiais, derybomis dėl naujų atlyginimų arba tiesiog padidėjusiomis verslo išlaikymo išlaidomis.