Somlita, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Somlita DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pastebėta reikšminga, tačiau stabili bendrovės užimtumo ir atlyginimų tendencijų trajektorija. 2021 m. gruodžio mėn. pabaigoje bendrovėje dirbo 99 darbuotojai, o tai reiškia, kad per metus (metinis) augimas siekė 0,0 %. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbuotojams mokamas darbo užmokestis buvo 1 964 eurai, t. y. 16,5 proc. daugiau nei prieš metus.

Iki 2022 m. pabaigos bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek, bet teigiamai išaugo. Darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 1,0 % ir iš viso siekė 100 darbuotojų. Be to, vidutinis darbo užmokestis taip pat padidėjo 14,7 %, todėl padidėjo iki 2 253 eurų.

2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius, palyginti su ankstesniais metais, gerokai padidės - 5,0 % ir iki gruodžio pabaigos pasieks 105. Pažymėtina, kad 2023 m. vidutinis darbo užmokestis, palyginti su ankstesniais metais, padidėjo nežymiai - 0,3 proc. iki 2 260 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad, nepaisant skirtingo užimtumo ir atlyginimų augimo tempo, bendrovė per šį laikotarpį demonstravo stabilią trajektoriją. Remdamiesi šiomis tendencijomis, teigiamai vertiname bendrovės pastangas nuolat plėsti veiklą ir kartu užtikrinti konkurencingą darbuotojų algų augimą.