GEOZONDAS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

GEOZONDAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus analizuojamuose bendrovės duomenyse buvo pastebimos reikšmingos darbuotojų ir atlyginimų tendencijos. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovėje dirbo 26 darbuotojai, t. y. 8,3 proc. daugiau nei prieš metus. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis buvo 1 122 EUR, o tai rodo, kad, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo - 3,0 %.

2022 m. darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - iki 25, palyginti su gruodžio 31 d., ir užfiksuotas -3,8 % metinis augimas. Nepaisant nepalankios darbuotojų skaičiaus tendencijos, atrodo, kad vidutinis darbo užmokestis šiek tiek padidėjo - 0,9 proc. per metus, t. y. šiek tiek viršijo 1 132 eurus.

Tačiau iki 2023 m. pabaigos padėtis smarkiai pasikeitė. Stebėtas netikėtas staigus darbuotojų sumažėjimas, nes bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 23, o tai reiškia, kad per metus padidėjo -8,0 %. Nors darbuotojų skaičius sumažėjo, šiuo laikotarpiu vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 10,1 % ir galiausiai 2023 m. gruodžio 31 d. sudarė 1 246 EUR.

Apibendrinant galima teigti, kad duomenys atskleidžia bendrovės darbuotojų skaičiaus svyravimus, o vidutinis darbo užmokestis, atrodo, seka savo atskirą trajektoriją, kartais atspindinčią augimo rodiklius, o kiti nukrypsta nuo jų.