ANTISTRESAS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ANTISTRESAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovėje buvo pastebimos pastebimos darbuotojų ir atlyginimų tendencijos. 2021 m. gruodžio 31 d. organizacija turėjo 8 darbuotojus, kurių metinis augimas siekė 0,0 %. Tuo metu vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 741 euras, o jo metinis augimas siekė 21,1 proc.

Tačiau kitais metais modelis buvo kitoks. Iki 2022 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius sumažėjo iki 5, todėl, palyginti su praėjusiais metais, gerokai padidėjo -37,5 %. Nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, atrodė, kad darbo užmokestis išlieka konkurencingas dėl šiek tiek sumažėjusio vidutinio darbo užmokesčio augimo -5,2 %. Dėl to vidutinis darbo užmokestis sumažėjo nuo 741 iki 702 eurų.

2023 m. Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos buvo stabilios. Reikšmingų darbuotojų skaičiaus svyravimų nebuvo - jie vis dar buvo 5, o jų metinis augimas siekė 0,0 %. Tuo pat metu, palyginti su praėjusiais metais, pajamos padidėjo 15,8 %. Dėl to vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 814 eurų.

Iš šios analizės matyti, kad, nepaisant 2021-2022 m. sumažėjusių darbuotojų skaičių, darbo užmokestis išliko pagrindiniu organizacijos prioritetu. 2023 m. darbuotojų skaičius išliko pastovus, o kartu su juo dar kartą gerokai padidėjo ir atlyginimai. Šios tendencijos rodo, kad gali prireikti peržiūrėtos darbuotojų išlaikymo strategijos ir įsipareigojimo užtikrinti teisingą kompensaciją bendrovėje.