Proton Engineering, UAB (123232464) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Proton Engineering DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per nurodytą laikotarpį mūsų analizė išryškina pastebimas Bendrovės personalo ir atlyginimų sudėties tendencijas. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 48 darbuotojus, kurie, palyginti su praėjusiais metais, per metus gerokai išaugo - 17,1 proc. Tuo metu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 734 eurai, t. y. 15,7 proc. daugiau nei prieš metus.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovė šiek tiek pakoregavo savo darbuotojų skaičių, sumažindama darbuotojų skaičių iki 46 darbuotojų, nepaisant ekonominio kraštovaizdžio. Palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius sumažėjo 4,2 %. Tačiau darbo užmokesčio struktūra išliko teigiama, tai rodo 1 865 EUR vidutinis darbo užmokestis, t. y. 7,6 % didesnis nei metinis vidutinis darbo užmokestis.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovei pavyko išplėsti savo darbuotojų gretas ir pridėti du darbuotojus, todėl bendras darbuotojų skaičius pasiekė 48. Šis pokytis atspindi 4,3 proc. padidėjusį darbuotojų skaičių, palyginti su praėjusiais metais. Tuo pat metu vidutinis kiekvieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 1 994 eurai, t. y. 6,9 % didesnis nei praėjusių metų vidutinis darbo užmokestis.

Apskritai Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo: pradiniame etape jis gerokai išaugo, vėliau šiek tiek sumažėjo, o vėliau atsigavo. Algų perspektyvos nuolat didėjo, o tai rodo, kad Bendrovė yra įsipareigojusi pasiūlyti konkurencingą kompensaciją savo darbuotojams įvairiomis ekonominėmis sąlygomis.