HELIOPOLIS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

HELIOPOLIS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje nagrinėjame bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas per trejų metų laikotarpį. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovė turėjo 50 darbuotojų, t. y. 4,2 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 2 559 EUR, o metinis padidėjimas siekė 18,6 %.

2022 m. darbuotojų skaičius išliko pastovus, o iki metų pabaigos (gruodžio 31 d.) Bendrovė vis dar turėjo 50 darbuotojų. Nepaisant stabilaus darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 2 353 eurų ir per metus sumažėjo 8,1 %.

Iki 2023 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 48, t. y. 4,0 proc. per metus. Priešingai nei 2022 m., vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo. 2023 m. vidutinis darbo užmokestis siekė 2 629 EUR, o tai reiškia, kad per metus jis išaugo 11,7 %.

Apibendrinant galima teigti, kad nors bendri darbuotojų skaičiai svyravo, rodė ir augimą, ir nuosmukį, darbuotojų atlyginimai rodė nepastovius pokyčius. Iš pradžių bendrovė patyrė didelį darbo užmokesčio augimą, tačiau patyrė laikiną nesėkmę, o vėliau vėl padidėjo vidutinis darbo užmokestis. Šios tendencijos atskleidžia sudėtingą Bendrovės modelį, rodantį tiek iššūkius, tiek galimybes, susijusias su personalo valdymu ir darbo užmokesčio koregavimais.