Arimex, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Arimex DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami bendrovės trejų metų laikotarpio duomenis, galime pastebėti darbuotojų ir darbo užmokesčio aspektų tendencijas.

2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 93 darbuotojus, t. y. per metus padidėjo -1,1 proc. Tačiau 2022 m. ši tendencija pasikeitė - 5,4 proc. metinis augimas lėmė, kad metų pabaigoje darbuotojų skaičius siekė 98.

Kalbant apie atlyginimus, pagrindinis pastebėjimas yra vidutinio darbo užmokesčio svyravimai. 2021 m. Bendrovės darbuotojų vidutinis atlyginimas buvo 2761 euras, o tai rodo įspūdingą 10,7 proc. metinį augimą. Įdomu tai, kad 2022 m. šis augimas sulėtėjo ir siekė -9,4 %, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo iki 2 500 EUR. Tačiau 2023 m. pabaigoje vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 205,5 %, palyginti su praėjusiais metais, ir pasiekė įspūdingą 7637 EUR sumą, nes darbo jėga išaugo iki 105 darbuotojų - dar 7,1 %, palyginti su ankstesniais metais.

Žymūs tiek darbuotojų skaičiaus, tiek vidutinio darbo užmokesčio pokyčiai rodo Bendrovės darbuotojų valdymo strategijos ir jos kompensavimo politikos pokyčius per pastaruosius trejus metus. Norint geriau suprasti šias tendencijas, reikia atlikti išsamesnę analizę ir veiksnius, lemiančius pokyčius.