LARŽENA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

LARŽENA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami 2021-2023 m. bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas, pastebime darbo jėgos ir vidutinio darbo užmokesčio svyravimus. 2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 900 darbuotojų, t. y. 10,0 % mažiau nei praėjusiais metais. Per tą patį laikotarpį apskaičiuotas vidutinis atlyginimas eurais buvo 774 eurai, o tai reiškia, kad per metus jis gerokai išaugo - 53,4 %.

Persikėlus į 2022 m. gruodžio mėn., bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 44,4 %, o tai sumažino darbuotojų skaičių iki 50 darbuotojų. Nepaisant to, kad vidutinis darbo užmokestis padidėjo visose šalyse, bendrovės darbo užmokestis sumažėjo 19,5 proc., o vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui siekė 623 eurus.

2023 m. pabaigoje bendrovė stabilizavo savo darbo jėgą, darbuotojų skaičius nepasikeitė ir vis dar siekė 50. Tuo tarpu atlyginimai augo nuosaikiai ir, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 12,7 %. Metinis vidutinis atlyginimas vienam darbuotojui – 702 eurai.

Apibendrinant galima teigti, kad šio tyrimo laikotarpiu bendrovės darbuotojų skaičius svyravo: pirmaisiais dvejais metais darbo jėga mažėjo, o trečiaisiais - stabilizavosi. Tuo pat metu iš pradžių labai augo vidutinis darbo užmokestis, o vėliau laiko eilučių pabaigoje buvo stebimos lėtesnės augimo tendencijos.