ANIANA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ANIANA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami pateiktus bendrovės darbuotojų duomenis ir trejų metų laikotarpio atlyginimų tendencijas, galime nustatyti tam tikrus dėsningumus. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 5 darbuotojus, kurių metinis (metinis) augimas nebuvo didelis. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis buvo 270 eurų, t. y. 32 proc. daugiau nei pernai.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovė išlaikė savo darbuotojų skaičių ir vis dar įdarbino 5 darbuotojus. Nors darbuotojų skaičius išliko nepakitęs, tačiau padėtis dėl darbo užmokesčio gerokai pagerėjo. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 43,4 % ir pasiekė naują rekordą - 387 eurus.

2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų lygis pastebimai padidėjo. Darbuotojų skaičius išaugo 20 %, t. y. Bendrovėje dirbo dar 6 darbuotojai. Palyginti su 2022 m. vidurkiu, vidutinis darbo užmokestis taip pat padidėjo 53,2 proc. ir siekė 593 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad nors didžiąją nagrinėjamo laikotarpio dalį darbuotojų skaičius buvo sąstingis, Bendrovės pajamos per metus gerokai padidėjo. Duomenys rodo, kad bendra vienam darbuotojui tenkančios kompensacijos suma padidėjo, o darbuotojų skaičiaus augimas išliko nepakitęs. Iki 2023 m. pabaigos Bendrovė pradėjo plėtrą, į savo gretas įdėjo naują darbuotoją ir padidino darbuotojų atlyginimus.