BUDRUVA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

BUDRUVA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovė pastebėjo pastebimą darbuotojų ir darbo užmokesčio tendenciją. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) organizacija turėjo 34 darbuotojus, kurie per metus sumažėjo 2,9 %. Vidutinė alga eurais buvo 933 eurai, o palyginti su praėjusiais metais, ji padidėjo nedaug - 0,9 %.

Tačiau iki 2022 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo dar labiau. darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 5,9 %, todėl bendras skaičius siekė 32. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo. 2022 m. vidutinis darbo užmokestis išaugo 20,7 proc. iki 1127 eurų.

Artėjant 2023 m. pabaigai (gruodžio 31 d.), iškyla nauja augimo tendencija. Bendrovės darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 9,4 %, o tai reiškia, kad iš viso dirba 35 darbuotojai. Tokia atvirkštinė mažėjimo tendencija gali reikšti augančius bendrovės poreikius ir pasitikėjimą rinka. Vidutinis darbo užmokestis taip pat augo - per metus jis padidėjo 4,8 %, o tai reiškia, kad jis siekė 1181 eurą.

Remiantis šiais duomenimis, bendrovės užimtumo ir darbo užmokesčio aspektai svyravo, o tai rodo, kad per pastaruosius trejus metus keitėsi jos darbo jėga ir darbo užmokesčio politika. Nors 2021 ir 2022 m. darbuotojų skaičius sumažėjo, o vidutinis darbo užmokestis padidėjo nevienodai, prognozuojama, kad 2023 m. užimtumo rodikliai atsigaus.