NESĖ FAUNA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

NESĖ FAUNA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas trejus metus iš eilės pastebėjome pastebimus svyravimus. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 8 darbuotojus, t. y. 27,3 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 651 euras, o tai reiškia, kad per metus jis pastebimai išaugo 18,7 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius dar šiek tiek sumažėjo - iki 6, todėl, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo -25,0 %. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 670 eurų, o tai rodo nuosaikų 3,0 proc. augimą, palyginti su 2021 m. duomenimis.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovė išlaikė 6 darbuotojų skaičių, o tai reiškia, kad per metus ji išaugo 0,0 %. Tuo pat metu gerokai padidėjo vidutinis darbo užmokestis - iki 735 eurų, t. y. beveik 10 % (9,7 %), palyginti su praėjusiais metais.

Apibendrinant galima teigti, kad per šį trejų metų laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo. Tačiau, nors ir įvyko šis nuosmukis, vidutinis metinis darbo užmokestis nuolat didėjo, o tai rodo daug žadančią tendenciją, kad jos darbuotojams buvo pasiūlyta kompensacija.