ACURA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ACURA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus nagrinėsime bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 7 darbuotojus, o darbuotojų skaičius per metus reikšmingai nepasikeitė. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis buvo 676 eurai, o vidutinis metinis darbo užmokestis išaugo 11,8 %.

Iki 2022 m. pabaigos bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo - iš viso 5 darbuotojai. Tai reiškia, kad, palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų sumažėjo 28,6 %. Tačiau vidutinis darbo užmokestis išaugo 13,1 proc. ir siekė 765 eurus.

Artėjant 2023 m. pabaigai, Bendrovė parodė, kad darbuotojų skaičius pasikeitė - padidėjo 20 % ir iš viso grįžo prie 6 darbuotojų. Palyginti su 2022 m. pabaigos duomenimis. Nors vidutinis darbo užmokestis nuolat augo - padidėjo 3,9 proc. ir pasiekė 795 eurus, jis buvo santykinai mažesnis nei ankstesniais dvejais metais.

Apskritai Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo, tačiau per stebimą laikotarpį vidutinis darbo užmokestis nuolat augo, nors procentinė dalis svyravo. Šios tendencijos leidžia suprasti, kaip Bendrovė prisitaiko prie rinkos sąlygų, kaip patiria darbuotojų nerimą arba kaip galima didina savo darbuotojų kvalifikaciją.