Compensa Life Distribution, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Compensa Life Distribution DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus analizavome bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonė turėjo 15 darbuotojų, t. y. per metus išaugo 15,4 %, palyginti su praėjusiais metais. Šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 527 EUR, tačiau, palyginti su praėjusiais metais, šiek tiek sumažėjo (--1,1 %).

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 14 darbuotojų, t. y. 6,7 proc. per metus. Tačiau vidutinis darbo užmokestis pagerėjo - vienam darbuotojui jis padidėjo 2,2 proc. ir siekė 539 eurus.

Kitais metais, iki 2023 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius padidėjo iki 16, o tai yra įspūdingas 14,3 proc. metinis augimas. Dar svarbiau tai, kad vidutinis darbo užmokestis išaugo 49,1 proc. ir vienam darbuotojui pasiekė 803 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus bendrovės darbuotojų skaičius svyravo, tačiau nuolat ir smarkiai augo darbuotojų atlyginimai. Nors darbuotojų skaičius kito, jų darbo užmokestis nuolat didėjo, todėl darbo aplinka buvo vertinga ir finansiškai naudinga.