BALTICUM BALDAI, UAB darbuotojai ir atlyginimai

BALTICUM BALDAI DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami pateiktus bendrovės trejų metų laikotarpio duomenis, galime pastebėti tam tikras darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 9 darbuotojus, t. y. per metus sumažėjo 10,0 %, palyginti su praėjusiais metais. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis eurais buvo 907 eurai, o vidutinis metinis darbo užmokestis sumažėjo 9,3 %.

Artėjant 2022 m. pabaigai, įmonės darbo jėga dar labiau sumažėjo - 8 darbuotojai, t. y. 11,1 proc. per metus. Tačiau šiuo laikotarpiu vidutinis darbo užmokestis labai išaugo ir siekė 1003 EUR. Tai reiškia, kad vidutinis metinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 10,5 %.

Pereinant prie 2023 m. pabaigos, darbuotojų skaičiaus tendencija išliko nepakitusi - įmonė vis dar turėjo 8 darbuotojus, o tai reiškia nulinį augimą šiuo aspektu. Tačiau ir toliau augo ir toliau: vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 114 eurų, t. y. 13,7 proc., palyginti su praėjusiais metais.

Iš pateiktų duomenų galima daryti išvadą, kad 2021-2022 m. Bendrovė susidūrė su darbuotojų mažėjimo tendencija, tačiau šis sumažėjimas baigėsi 2023 m. Tuo pat metu svyravo vidutinis darbo užmokestis. Iš pradžių 2021 m., palyginti su ankstesniais metais, atlyginimai sumažėjo, tačiau 2022 m. padėtis pasikeitė - gerokai padidėjo 10,5 proc. Ši atlyginimų didėjimo tendencija išliko ir vėlesniais metais - 13,7 proc., o tai rodo, kad, nepaisant mažėjančios darbo jėgos, galima dėti pastangas skatinti darbuotojus.