MEGAVARAS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

MEGAVARAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami trejų metų laikotarpio bendrovės duomenis, galime pastebėti keletą pastebimų tendencijų, susijusių su personalu ir atlyginimu.

2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 11 darbuotojų, t. y. per metus nepadidėjo (0,0 %). Per šį laikotarpį vidutinis darbo jėgos darbo užmokestis buvo 862 eurai, t. y. 5,7 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

Po metų, 2022 m. pabaigoje, darbuotojų skaičius išliko nepakitęs ir siekė 11, o tai taip pat rodo, kad darbuotojų skaičius reikšmingai nepadidėjo. Tačiau vidutinis darbo užmokestis padidėjo 6,7 % ir dabar vienam darbuotojui tenka 920 EUR.

Tačiau 2023 m. Bendrovėje įvyko keletas reikšmingų pokyčių. Iki gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo - 27,3 proc. iki 8. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis pastebimai šoktelėjo 16,5 proc. ir pasiekė 1072 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad pirmaisiais stebėjimo laikotarpio etapais Bendrovė išlaikė stabilų darbuotojų skaičių ir palaipsniui didino vidutinį darbo užmokestį. Tačiau 2023 m. smarkiai sumažėjo darbuotojų skaičius, tačiau tai koreliavo su gerokai padidėjusiu vidutiniu išliekančių darbuotojų atlyginimu. Tolesnis tyrimas būtų naudingas siekiant suprasti pagrindines šių tendencijų priežastis ir platesnį poveikį.