Colemont draudimo brokeris, UAB (124495055) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Uždaroji akcinė draudimo brokerių bendrovė Colemont draudimo brokeris DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovė patyrė reikšmingų darbuotojų ir atlyginimų aspektų tendencijų. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonė turėjo 16 darbuotojų, o tai reiškia, kad per metus išaugo 0,0 %. Tuo metu vidutinis jos darbuotojų darbo užmokestis buvo 3312 eurų, o palyginti su praėjusiais metais, jis gerokai padidėjo - 28,0 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek, tačiau pastebimai išaugo - ji išlaikė 17 darbuotojų, o tai reiškia, kad metinis augimas siekė 6,3 %. Įdomu tai, kad nors darbuotojų skaičius padidėjo, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, išliko nepakitęs - 3311 eurų, o tai reiškia, kad per metus jis padidėjo 0,0 %.

Pateiktoje galutinėje apžvalgoje, kuri apima 2023 m. gruodžio 31 d., nurodoma, kad bendrovės darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 17, o metinis augimas siekė 0,0 %. Įdomu tai, kad nors darbuotojų skaičius išliko nepakitęs, vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 72,3 % ir siekė 5706 EUR.

Šie duomenys rodo, kad Bendrovės darbuotojų sudėtis šiek tiek svyravo, o atlyginimai rodė didesnius pokyčius. Algų augimas, ypač astronominis padidėjimas antraisiais metais, verčia atlikti tolesnį tyrimą, kad būtų galima suprasti organizacijos sprendimų priėmimą valdant atlyginimus.