VEFTAS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

VEFTAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pateiktuose duomenyse galime analizuoti bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas trejų metų laikotarpiu. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 8 darbuotojus, o jos darbuotojų skaičius per metus nepadidėjo. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per mėnesį siekė 916 eurų, t. y. 10,4 proc. daugiau nei prieš metus.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. bendrovė išlaikė stabilų 8 darbuotojų užimtumo lygį ir, palyginti su praėjusiais metais, visiškai neaugo. Nepaisant to, kad buvo stengiamasi išlaikyti stabilius darbuotojų skaičius, sumažėjo vidutinis darbo užmokestis, o darbuotojai per mėnesį uždirbo vidutiniškai 888 EUR, t. y. 3,1 proc. mažiau nei pernai.

Pereinant prie 2023 m. gruodžio 31 d., bendrovė atskleidžia, kad darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 12,5 proc. ir dabar siekia 7 darbuotojus. Įdomu tai, kad augo ir atlyginimai: darbuotojai per mėnesį gavo 965 EUR vidutinį darbo užmokestį, t. y. 8,7 % daugiau nei prieš metus.

Apskritai bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo nedaug, o vidutinis darbo užmokestis išliko nepastovus. Tendencija rodo, kad prioritetas teikiamas darbo jėgos stabilumui: pastaraisiais laikotarpiais didėjo darbo užmokesčio rodikliai, o antraisiais metais šiek tiek sumažėjo.