D. Diržytės odontologijos klinika, UAB darbuotojai ir atlyginimai

D. Diržytės odontologijos klinika DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuojant bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas 2021-2023 m., galima išryškinti keletą pastebimų tendencijų. Per šiuos trejus metus darbuotojų skaičius išliko stabilus - kiekvienų metų paskutinę dieną nuolat buvo registruojami 8 darbuotojai, o tai rodo, kad per metus darbuotojų skaičius padidėjo 0,0 %.

2021 m. buvo pranešta, kad vidutinis Bendrovės darbuotojų darbo užmokestis buvo 534 EUR. Per metus šis rodiklis padidėjo 63,3 % ir 2022 m. siekė 547 EUR. Tačiau 2023 m. augimo tempas sulėtėjo, o 2022 m. jis padidėjo nežymiai - 5 arba 0,9 %, todėl vidutinis darbo užmokestis siekė 552 EUR.

Nuolatinis darbuotojų skaičius ir didelis atlyginimų augimas atspindi sąmoningą strategiją, kurios ėmėsi Bendrovė, kad investuotų į savo turimą darbo jėgą. Vidutinio darbo užmokesčio augimo sulėtėjimas nuo išskirtinio 63,3 % 2022 m. iki laipsniško 0,9 % 2023 m. rodo, kad bendrovė gali priartėti prie stabilaus lygio.

Šie duomenys leidžia susipažinti tik su Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų statistiniais duomenimis, todėl reikia atlikti tolesnę analizę, atsižvelgiant į bendrus finansinius rezultatus, rinkos tendencijas ir strateginius sprendimus, kad būtų galima susidaryti pagrįstą šių tendencijų perspektyvą. Vis dėlto galima daryti išvadą, kad tokia tendencija gali reikšti stabilią ir galbūt turinčią darbo jėgą, kuri išlieka pagrindiniu bendrovės finansinio planavimo tikslu. Nepaisant to, tokia informacija kaip bet kokie išmokų struktūros ar darbuotojų išlaikymo rodiklio pokyčiai, kurie nepateikti šiuose duomenų taškuose, gali turėti didelės įtakos išsamiam šių tendencijų aiškinimui.