Vilniaus sportinės gimnastikos klubas "SKRYDIS" darbuotojai ir atlyginimai

DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami mūsų bendrovės pateiktus trejų iš eilės metų duomenis, galime pastebėti pastebimus darbuotojų ir atlyginimų tendencijų pokyčius.

2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovė turėjo 7 darbuotojų, t. y. 22,2 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis vienam darbuotojui tenkantis pelnas eurais, kuris, kaip paaiškėjo, siekė 1389 eurus, gerokai padidėjo - 38,5 proc.

2022 m. darbuotojų lygis buvo stabilus, nes iki metų pabaigos (gruodžio 31 d.) Bendrovė išlaikė 7 darbuotojus. Procentinis darbuotojų skaičiaus pokytis per metus buvo 0,0 %. Nepaisant praėjusių metų padidėjusios algos, 2022 m. vidutinė alga šiek tiek padidėjo ir siekė 1419 EUR, o tai rodo, kad atlyginimų rodikliai palyginti nežymiai padidėjo 2,2 %.

Žengiant į priekį 2023 m., Bendrovė atgavo šiek tiek jėgos - darbuotojų skaičius padidėjo iki 8, t. y. 14,3 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Tačiau, kalbant apie vidutinį atlyginimą, pastebimas įdomus kontrastas - nepaisant to, kad darbuotojų skaičius padidėjo, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 1369 eurų, o tai rodo, kad metinis metinis darbo užmokesčio augimas sumažėjo 3,6 proc.

Apibendrinant galima teigti, kad per trejus pateiktus metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokestis svyravo. Po reikšmingo sumažėjimo 2021 m. 2022 m. buvo stebimas darbo jėgos stabilumas, o 2023 m. - tolesnis augimas. Tuo tarpu iš pradžių labai išaugo atlyginimai, po to šiek tiek padidėjo ir galiausiai 2023 m. sumažėjo, nors buvo pridėta daugiau darbuotojų.