A. Bardzilauskienės mikrobiologijos laboratorija, MB (124885849) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

A. Bardzilauskienės mikrobiologijos laboratorija DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos svyravo. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 6 darbuotojus, kurių vidutinis darbo užmokestis siekė 807 EUR, darbuotojų skaičius per metus nepasikeitė, o vidutinis darbo užmokestis padidėjo 9,5 %.

Persikėlus į 2022 m. pabaigą, Bendrovės darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo - 16,7 proc., sumažėjo iki 5 žmonių, o vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 17,6 proc. iki 665 eurų. Šis sumažėjimas rodė sudėtingus metus tiek darbuotojams, tiek atlyginimams.

2023 m. pastebima nuolatinė darbuotojų mažėjimo tendencija - darbuotojų skaičius sumažėjo dar 20 % ir siekė tik 4 darbuotojus. Tai kelia vis didesnį susirūpinimą dėl tokio darbuotojų mažinimo priežasčių. Įdomu tai, kad Bendrovei pavyko subalansuoti tai 16,3 proc. padidinus vidutinį darbuotojų darbo užmokestį, kuris per mėnesį padidėjo iki 773 eurų.

Šios tendencijos rodo ir teigiamus, ir neigiamus Bendrovės pokyčius: sumažėjo darbuotojų skaičius, ypač 2022 ir 2023 m., o tai skiriasi nuo to, kad įmonė daugiausia dėmesio skiria didesnei likusio personalo atlyginimų struktūrai, o tai reiškia, kad ji stengiasi išlaikyti aukštos kokybės talentą organizacijoje. Bendrovės sprendimas sutelkti dėmesį į konkurencingesnio darbo užmokesčio išlaikymą, nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, gali padėti suprasti jos strateginius sprendimus ir iššūkius, su kuriais ji susidūrė per šiuos metus.