BALTIJOS PARKAI, UAB darbuotojai ir atlyginimai

BALTIJOS PARKAI DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos svyravo. 2021 m. pabaigoje organizacija turėjo 59 darbuotojus, t. y. 3,3 proc. mažiau nei prieš metus. Nepaisant šio darbuotojų sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 6,2 proc. ir vienam darbuotojui siekė 1 104 eurus.

2022 m. darbuotojų skaičius išliko nepakitęs, o 59 tebebuvo įdarbinti. Tačiau vidutinis darbo užmokestis įspūdingai išaugo 15,8 %, todėl vidutinė metinė alga vienam darbuotojui padidėjo iki 1 278 EUR. Šis nepaprastas atlyginimų šuolis kontrastuoja su nedideliu ar nežymiu personalo sudėties pasikeitimu.

2023 m. Bendrovė patyrė darbo jėgos pokytį, nes, palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius padidėjo 3,4 proc. iki 61. Nors pastebėtas darbuotojų augimas, tačiau, palyginti su praėjusiais metais, pajamos padidėjo labiau. Nors vidutinis darbo užmokestis vis dar buvo teigiamas, jis augo ne taip sparčiai - 7,3 proc. ir siekė 1 371 eurą.

Apibendrinant galima teigti, kad nors 2021-2023 m. bendrovės darbuotojų skaičius svyravo, o pradžioje gerokai sumažėjo, vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį nuosekliai augo nevienodais tempais - nuo 6,2 % iki 15,8 %. Nors 2023 m. buvo pasamdyta daugiau darbuotojų ir padidėjo vidutinis darbo užmokestis, jis tai padarė kukliau, o tai rodo galimą organizacijos strateginį požiūrį į darbuotojų ir atlyginimų tendencijas.