CITO draudimas, UAB (125363252) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

UADBB CITO draudimas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus, remdamiesi pateiktais duomenimis, išnagrinėsime bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 10 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 9,1 %, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 1 670 eurų, o per metus jis išaugo 5,7 proc.

Iki 2022 m. pabaigos bendrovės darbuotojų skaičius išliko toks pat kaip ir ankstesniais metais - 10, t. y. 0,0 proc. pokytis, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis padidėjo 7,0 proc. iki 1 788 eurų.

Naujausiais 2023 m. pabaigos duomenimis, darbuotojų skaičius sumažėjo labiau - iki 9, o tai reiškia, kad per metus sumažėjo 10,0 %. Nepaisant šio darbuotojų sumažėjimo, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis gerokai padidėjo - 16,2 proc. iki 2 078 eurų.

Šios tendencijos atskleidžia bendrovės užimtumo padėties nenuoseklumą. Nors vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo, darbuotojų skaičius svyruoja ir pastaraisiais metais mažėjo. Žmogiškųjų išteklių valdymas bendrovėje gali norėti išnagrinėti šiuos rezultatus, kad būtų galima suprasti pagrindinius veiksnius, lemiančius šias tendencijas, ir parengti strategijas, kaip išlaikyti gerą pusiausvyrą tarp darbuotojų poreikio ir darbo užmokesčio augimo.