STANVARA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

STANVARA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijų analizė atskleidžia reikšmingus svyravimus. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 6 darbuotojus, išlaikydama 0 % metinį augimą. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 380 EUR, t. y. 13 % didesnis nei praėjusiais metais.

Persikėlus į 2022 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius padidėjo 16,7 %, todėl darbuotojų skaičius padidėjo iki 7. Tačiau vidutinis darbo užmokestis pasikeitė ir vienam darbuotojui teko vidutiniškai 11,5 %, t. y. 336 EUR.

Kitais metais, nurodytais iki 2023 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius išliko nepakitęs ir siekė 7, o tai rodo nulinį augimą. Priešingai nei 2022 m., kai sumažėjo atlyginimai, vidutinis darbo užmokestis išaugo 49,5 proc. 2023 m. pabaigoje Bendrovės vidutinis darbo užmokestis buvo 502 eurai.

Šios tendencijos, susijusios su darbuotojų skaičiumi ir atlyginimais bendrovėje, leidžia suprasti, kad darbuotojų dydis yra stabilus, tačiau vidutinis darbo užmokestis svyruoja. Pajamų statistikos svyravimai gali rodyti vidaus ir išorės veiksnius, kuriuos bendrovei gali tekti spręsti arba panaudoti.