LNK STUDIJA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

LNK STUDIJA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus apžvelgsime bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 19 darbuotojų, o jos darbuotojų skaičius per metus nepasikeitė. Tuo metu vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 2 838 EUR, t. y. 17,2 % didesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. pabaigos bendrovė išlaikė savo darbuotojų skaičių - 19 darbuotojų, nes jos metinis augimas siekė 0 %. Šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis padidėjo 12,3 % ir iki 2022 m. gruodžio 31 d. vienam darbuotojui teko 3 186 EUR.

Artėjant 2023 m. pabaigai, bendrovės darbuotojų skaičius išlieka stabilus - 19 darbuotojų, tačiau darbuotojų augimas vis dar nėra reikšmingas. Nepaisant to, darbo užmokesčio tendencijos, palyginti su praėjusiais metais, šiek tiek padidėjo - 5,1 %, o vidutinis darbuotojų darbo užmokestis siekė 3 347 EUR.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad bendrovė nuolat susiduria su darbuotojų skaičiumi, išlaiko savo darbuotojų stiprybę ir siekia stabilaus darbo jėgos valdymo. Kalbant apie atlyginimus, vidutinis darbo užmokestis svyravo, tačiau metinis augimas buvo stabilus, o tai rodo, kad daugiausia dėmesio skiriama atlyginimui, pakoreguotam kintančiomis ekonominėmis sąlygomis, kartu išlaikant būtinybę užtikrinti darbo jėgos nuoseklumą. Šios tendencijos gali rodyti pamatuotą požiūrį į bendrovės žmonių valdymą, nes pastaraisiais metais jie orientuojasi konkurencingoje darbo rinkoje ir ekonominių pokyčių srityje.