ALEKNATIS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ALEKNATIS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovėje buvo pastebimos reikšmingos darbuotojų ir atlyginimų tendencijos. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 18 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 10,0 %. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis buvo 567 EUR, t. y. 11,2 % daugiau nei prieš metus.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė dar labiau sumažino savo darbuotojų skaičių beveik ketvirtadaliu, o tai reiškia, kad darbuotojų skaičius sumažėjo iki 14, t. y. 22,2 proc. per metus. Tačiau, nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 8,5 % ir vienam darbuotojui siekė 615 EUR.

2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovei pavyko išlaikyti 14 darbuotojų skaičių, o tai yra pirmas stabilus jos darbuotojų tendencijos taškas. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis dar labiau išaugo - iki 700 eurų, t. y. 13,8 proc. daugiau nei prieš metus.

Vertinant šias tendencijas akivaizdu, kad Bendrovės darbuotojų skaičius mažėja, o jos darbuotojų atlyginimai daugelį metų didėjo. Bendrovės personalo ir atlyginimų augimo dinamiką bus verta stebėti vėlesniais metais, kad būtų galima gauti išsamesnės informacijos apie jos žmogiškųjų išteklių strategiją ir finansų valdymą.