Gintarinė vaistinė, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Gintarinė vaistinė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 952 darbuotojus, t. y. 3,0 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Šių metų vidutinis darbo užmokestis eurais buvo 1862 eurai, t. y. 25,3 proc. daugiau nei prieš metus.

Kitais, 2022 m., Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo - iš viso 964 darbuotojai. Per metus šis rodiklis padidėjo 1,3 %. Tų metų vidutinis darbo užmokestis buvo 2200 eurų, t. y. 18,1 proc. daugiau nei prieš metus.

Iki 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo - 946 darbuotojai, t. y. 1,9 %, palyginti su praėjusiais metais. Nepaisant to, vidutinis darbo užmokestis išaugo 10,5 % ir pasiekė 2432 eurus.

Iš darbuotojų skaičiavimo tendencijų matyti, kad nors pirmaisiais keleriais metais augimas buvo nuosaikus, trečiaisiais metais augimas sulėtėjo. Priešingai, vidutinė darbo užmokesčio tendencija per visus trejus metus rodė sveiką metinį augimą, o didžiausias augimas pastebėtas 2021 m. Tai rodo, kad Bendrovė per trejus metus nuolat investavo į savo darbuotojus, todėl jos darbuotojų atlyginimai pagerėjo. Šios tendencijos gali reikšti tyčinę strategiją pritraukti ir išlaikyti itin gerus talentus, kartu tikrinant darbuotojų skaičių, atsižvelgiant į verslo reikalavimus.