ARFIDAS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ARFIDAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. duomenimis, bendras Bendrovės darbuotojų skaičius buvo 41, t. y. per metus sumažėjo 67,7 %, palyginti su praėjusiais metais. Per šį laikotarpį vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 951 euras, kuris per metus taip pat sumažėjo 2,3 %.

2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - dabar dirba 29 asmenys, o tai reiškia, kad per metus jis sumažėjo 29,3 %. Įdomu tai, kad nors darbuotojų skaičius sumažėjo, vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo 41,8 % - nuo 951 iki 1349 eurų. Šį vidutinio darbo užmokesčio padidėjimą galima paaiškinti veiksnių, tokių kaip įgūdžiai, patirtis ir rinkos poreikiai, deriniu.

Iki 2023 m. pabaigos darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - iki 13, o tai rodo, kad per metus jis sumažėjo 55,2 %. Nepaisant nuolatinio darbuotojų mažėjimo, vidutinis darbo užmokestis per metus sumažėjo tik 3,8 % - iki 1298 eurų.

Iš pirmiau pateiktų duomenų matyti, kad per šį trejų metų laikotarpį Bendrovė patyrė reikšmingų pokyčių dviejose pagrindinėse srityse: darbuotojų skaičius ir jų darbo užmokestis. Kalbant apie darbuotojų skaičių, bendrovės metinis skaičius nuolat mažėjo: 2021 m. jis sumažėjo 67,7 %, 2022 m. - 29,3 %, o 2023 m. - staigus 55,2 %. Tai gali reikšti galimą reorganizaciją, restruktūrizavimą arba verslo strategijų pokytį.

Kalbant apie atlyginimus, nors bendras darbuotojų skaičius rodė mažėjimo tendencijas, vidutinis darbo užmokestis buvo nevienareikšmis. Iš pradžių, 2021 m., nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis taip pat sumažėjo - 2,3 % per metus. Tačiau 2021-2022 m. padėtis smarkiai pasikeitė, nes bendrovės vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo 41,8 %. Tačiau iki 2023 m. mažėjimo tendencija sumažėjo, o tai rodo kuklesnį 3,8 proc. nuosmukį. Tai gali reikšti įvairius dalykus, pavyzdžiui, tai, kad Bendrovė galbūt daugiausia dėmesio skiria finansiniam taupymui, naujų strategijų diegimui, kad sumažintų išlaidas, arba darbuotojų poreikių pasikeitimui.

Be to, labai svarbu suprasti, kad šie pavyzdžiai atspindi tik atlyginimų ir darbuotojų dydžio tendencijas ir gali nepažymėti bendrų pramonės prognozių. Analizuojant Bendrovės veiklą taip pat reikėtų atsižvelgti į kitus išorės veiksnius, pavyzdžiui, atsirandantį vartotojų elgesį, ekonomines trajektorijas ir platesnes pramonės tendencijas.