Astorija Hotel, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Astorija Hotel DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 61 darbuotoją, kuris, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 7,0 %. Šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 1 926 EUR, t. y. 49,4 % didesnis nei praėjusiais metais. Iki 2022 m. pabaigos įmonė toliau augo; prie darbo jėgos prisijungė 66 nauji darbuotojai, t. y. 8,2 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Tačiau vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis sumažėjo iki 1 670 EUR, t. y. 13,3 %, palyginti su praėjusiais metais. Nepaisant to, iki 2023 m. pabaigos darbo jėga dar labiau išaugo - 76 darbuotojai, t. y. 15,2 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Kartu su šiuo augimu padidėjo ir vidutinis darbo užmokestis - 15,7 proc. iki 1 933 eurų.

Per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius per metus gerokai išaugo: 2021 m. jis padidėjo 7 %, 2022 m. - 8,2 %, o 2023 m. - 15,2 %. Ši darbuotojų augimo tendencija rodo, kad Bendrovė sėkmingai plečiasi, o tai gali būti susiję su didėjančia jos prekių ir paslaugų paklausa arba tai gali būti susiję su sėkmingomis įdarbinimo ir išlaikymo strategijomis.

Kalbant apie vidutinį darbo užmokestį, 2021 m. jis pastebimai išaugo 49,4 %, tačiau kitais metais šis rodiklis sumažėjo 13,3 %. Šis sumažėjimas gali būti susijęs su įvairiais veiksniais, pavyzdžiui, dideliu naujų darbuotojų skaičiumi, kurie gali būti pradinio lygio darbuotojai ir yra ne tokie brangūs arba Bendrovė įgyvendina sąnaudų taupymo priemones kaip atsaką į ekonomines sąlygas tuo metu. Tačiau 2023 m. vidutinis darbo užmokestis vėl padidėjo 15,7 proc. Šis padidėjimas gali būti susijęs su didesniu vyresniųjų darbuotojų skaičiumi, kurie prisijungia prie darbo jėgos, padidėjusiu esamo personalo atlyginimu arba papildoma nauda.

Nors 2022 m. vidutinį darbo užmokestį būtų galima laikyti neigiamu, ilgalaikės bendros bendrovės užimtumo ir darbo užmokesčio tendencijos yra teigiamos, o darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis per trejus metus nuosekliai didėjo. Tai gali reikšti, kad Bendrovė toliau auga ir sugeba aprūpinti savo darbuotojus pramonės konkurenciniu lygiu.