KUPINA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

KUPINA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pateiktuose duomenyse galime nustatyti bendrovės 2021, 2022 ir 2023 m. užimtumo ir atlyginimų tendencijas. Suskirstykime informaciją:.

2021 finansiniais metais (baigiantis 2021 m. gruodžio 31 d.) Bendrovė turėjo 8 darbuotojus. Palyginti su praėjusiais metais, šis rodiklis per metus išaugo 0 %. Per šį laikotarpį vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1248 EUR, o per metus jis išaugo 15,4 %.

Kitais metais, 2022 m., Bendrovė į savo gretas įdėjo daugiau darbuotojų ir iš viso pasiekė 10 darbuotojų. Tai reiškia, kad darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 25 proc. Tačiau, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 7,5 proc. ir siekė 1154 EUR. Nepaisant šio vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimo, tai rodo nuolatinę darbuotojų skaičiaus didėjimo tendenciją.

Iki 2023 m. įmonė ir toliau samdo darbuotojus, o fiskalinių metų pabaigoje (2023 m. gruodžio 31 d.) dirba 9 darbuotojai. Šiuo metu metinis augimas yra -10 %. Nepaisant šiek tiek sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis vėl pradėjo didėti ir pasiekė 1400 EUR, o per metus padidėjo 21,3 %.

Šios tendencijos rodo, kad per trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo, o vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo. Metiniai užimtumo rodiklių pokyčiai svyruoja, o bendras darbo užmokesčio didėjimas. Šie svyravimai gali būti susiję su įvairiais išoriniais veiksniais arba pačios Bendrovės strateginėmis įdarbinimo pastangomis. Tačiau svarbu pažymėti, kad pateiktų duomenų palyginimas su platesnėmis ekonominėmis ir pramonės tendencijomis leistų dar išsamiau susipažinti su Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijomis.