Newsec valuations, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Newsec valuations DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 17 darbuotojų, t. y. 15,0 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 2 419 EUR, t. y. 5,2 % didesnis nei ankstesniais metais.

Kitais, 2022 m., Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo - į sąrašą buvo įtraukta 19 darbuotojų. Tai reiškia, kad per metus darbuotojų skaičius išaugo 11,8 %. Šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis taip pat padidėjo ir siekė 2488 EUR, t. y. 2,8 % daugiau nei praėjusiais metais.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovė išlaikė stabilią 19 darbuotojų darbo jėgą, o jos darbuotojų skaičius, palyginti su 2022 m., nepasikeitė. Nepaisant darbuotojų skaičiaus sąstingio, vidutinis darbo užmokestis gerokai šoktelėjo - iki 3 118 EUR, o tai rodo įspūdingą 25,3 % metinį augimą.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad 2021 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, tačiau vėlesniais metais jis augo. Apskritai, kalbant apie atlyginimus, Bendrovė parodė džiuginančią tendenciją - 2021-2022 m. duomenys rodo, kad jos metinis metinis augimas šiek tiek sumažėjo. Vidutinio darbo užmokesčio didėjimo tendencija gali reikšti Bendrovės įsipareigojimą investuoti į darbuotojų gerovę ir skatinti motyvuotą darbo jėgą. Tačiau labai svarbu taip pat pripažinti didėjančio vidutinio darbo užmokesčio poveikį, kuris gali nuolat daryti papildomą spaudimą Bendrovės finansiniams rezultatams ir verslo strategijai valdant sąnaudas.