SIKC, UAB darbuotojai ir atlyginimai

SIKC DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 5 darbuotojus, t. y. per metus padidėjo 0,0 %. 2021 m. vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 637 EUR, t. y. 29,7 proc. didesnis nei praėjusiais metais. 2022 m. bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 20,0 %, todėl iš viso dirbo 4 darbuotojai. Nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis ir toliau augo sparčiau - 46,4 % per metus jis padidėjo iki 932 EUR. Deja, iki 2023 m. įmonė prarado dar vieną darbuotoją, o bendra suma siekė 4 %. Priešingai nei ankstesniais dvejais metais, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 39,2 %, palyginti su 2022 m. vidurkiu, ir dabar siekia 567 EUR. Šį nuosmukį lėmė įvairūs veiksniai, įskaitant rinkos svyravimus, pramonės paklausos pokyčius arba ekonomikos nuosmukį. Tačiau šių darbuotojų ir algų pokyčių priežasčių negalima tiksliai nustatyti remiantis tik pateiktais duomenimis.

2022-2023 m. sumažėjęs darbuotojų skaičius kelia susirūpinimą dėl bendrovės darbo jėgos. Nepaisant to, kad vidutiniai atlyginimai labai padidėjo, gerokai sumažėjo dirbančių žmonių skaičius. Tai rodo, kad įmonė galėtų sutelkti dėmesį į darbuotojų produktyvumo didinimą arba įdarbinimo strategijų persvarstymą. Dėl iki 2023 m. pabaigos sumažėjusio vidutinio darbo užmokesčio gali prireikti toliau koreguoti išmokas darbuotojams arba darbo rinkos sąlygas.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021-2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo: iš pradžių jis didėjo, o vėliau lėtai mažėjo. Reikšmingas metinis vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas 2022 m. greičiausiai turės įtakos darbuotojų išmokoms ir lūkesčiams. Tačiau iki 2023 m. sumažėjęs vidutinis darbo užmokestis, nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, verčia atidžiai stebėti Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų praktiką bei platesnę rinką.