Vilpros grupė, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Vilpros grupė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 7 darbuotojų, kurių vidutinis darbo užmokestis siekė 1 346 EUR, t. y. 23,8 % mažiau nei praėjusiais metais. Kalbant apie darbo jėgą, Bendrovės darbuotojų skaičius nepasikeitė, nes per metus padidėjo 0,0 %.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė patyrė reikšmingų darbuotojų skaičiaus ir atlyginimų pokyčių. Nors darbuotojų skaičius išliko stabilus ir siekė 7, vidutinis darbo užmokestis per metus gerokai padidėjo - 99,5 %. Dėl šio reikšmingo augimo vidutinis darbo užmokestis siekė 2 685 EUR. Nepaisant gerokai padidėjusio vidutinio darbo užmokesčio, Bendrovės darbuotojų skaičius nepasikeitė - per metus jis padidėjo 0,0 %.

Metams bėgant ir 2023 m. pabaigoje Bendrovės darbuotojų skaičius išliko toks pat - 7 darbuotojai. Tačiau pastebimai sumažėjo vidutinis darbo užmokestis, kuris, palyginti su 2022 m. pabaiga, sumažėjo 50,9 %. Dėl šio sumažėjimo vidutinis darbo užmokestis vėl pasiekė maždaug 1 319 EUR. Šis sumažėjimas buvo gana didelis, atsižvelgiant į praėjusių metų augimą. Nepaisant to, Bendrovės darbuotojų skaičius ir toliau nepakito - per metus jis padidėjo 0,0 %.

Iš pateiktų duomenų galime nustatyti, kad Bendrovė patyrė neįprastą savo darbuotojų metinį tendenciją. Tai buvo puikus vidutinio darbo užmokesčio rodiklis, nes buvo pastebėti dideli svyravimai. Iki 2022 m. pabaigos darbuotojų atlyginimai gerokai padidėjo, tačiau po to smarkiai sumažėjo, todėl iki 2023 m. pabaigos vidutinis darbo užmokestis vėl pasiekė 2021 m. lygį. Tuo tarpu darbuotojų skaičius išliko stabilus ir kiekvienais metais buvo toks pat (7 darbuotojai). Tai rodo, kad strategija, kurioje daugiausia dėmesio skiriama darbo jėgos kokybei, o ne kiekybei, išlaikomas pastovus darbuotojo skaičius ir vidutinio darbo užmokesčio pokyčiai. Tačiau akivaizdūs atlyginimų svyravimai gali kelti susirūpinimą potencialiems ir esamiems Bendrovės darbuotojams. Apibendrinant galima daryti išvadą, kad Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos per pastaruosius trejus metus buvo kontrastingos, tačiau nuolat stabilios.