VPC, UAB darbuotojai ir atlyginimai

VPC DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 4 darbuotojus, kurių vidutinis darbo užmokestis siekė 1395 EUR, t. y. per metus padidėjo 1,8 %, palyginti su vidutiniu darbo užmokesčiu. Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių - 4, o jos vidutinis darbo užmokestis siekė 1412 EUR. Tačiau iki 2023 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius ir toliau išliko nepakitęs - 4, tačiau vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo - iki 1404 eurų.

Vertinant šiuos duomenis matyti, kad visus trejus analizuojamus metus Bendrovė išlaikė pastovią darbuotojų bazę. Nors darbuotojų skaičius išliko stabilus, Bendrovės vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo. Didžiausias metinis vidutinio darbo užmokesčio augimas įvyko 2022 m. - jis padidėjo 1,2 proc.

Kalbant apie darbuotojų atlyginimų tendencijas, nepaisant to, kad 2023 m. šiek tiek sumažėjo vidutinis darbo užmokestis, bendra prielaida yra ta, kad Bendrovės atlyginimai, palyginti su ankstesniais metais, toliau didėja. Tokia vidutinio darbo užmokesčio didėjimo tendencija ir stabili darbuotojų bazė gali reikšti, kad Bendrovė investuoja į savo darbo jėgą.

Stabilūs užimtumo rodikliai ypač galėtų išryškinti Bendrovės pastangas kurti stiprią, patikimą, specializuotus įgūdžius turinčią komandą, kuri užtikrintų nuoseklų ir aukštos kokybės aptarnavimą ar gamybą. Nors atlyginimų didėjimas išlieka nuosaikus, tai gali reikšti, kad Bendrovė taip pat siekia išlaikyti esamus darbuotojus arba pritraukti konkurencingų talentų.

Tačiau labai svarbu žinoti, kad ekonominio klimato ar regioninių ekonominių tendencijų svyravimai gali turėti įtakos šiam modeliui. Išoriniai veiksniai, tokie kaip pačios pramonės šakos pokyčiai, nauji konkurentų įėjimai arba pasauliniai pokyčiai darbo rinkoje, taip pat gali turėti įtakos stebimo darbuotojo ir darbo užmokesčio tendencijoms.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad Bendrovė, atrodo, išlaiko stabilią darbuotojų bazę, didindama vidutinį darbo užmokestį, o tai rodo, kad darbuotojų pasitenkinimas ir išlaikymas yra prioritetiniai, taip pat galimas postūmis pritraukti konkurencinį talentą rinkoje. Nors darbo užmokesčio didėjimas yra nedidelis, reikėtų atsižvelgti į išorės veiksnius, kad šios tendencijos būtų tęsiamos.