Umega Group, AB (126334727) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Umega Group DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 402 darbuotojus, o jos darbuotojų skaičius per metus sumažėjo -21,9 %. Pranešama, kad Bendrovės vidutinis darbo užmokestis siekė 1 539 EUR, t. y. 14,4 % daugiau nei prieš metus.

2022 m. pabaigoje Bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - iki 372 darbuotojų, o tai reiškia, kad per metus sumažėjo -7,5 proc. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1 775 eurų, t. y. per metus padidėjo 15,4 %.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovėje liko tik 20 darbuotojų, t. y. per metus smarkiai sumažėjo -94,6 %. Šis reikšmingas sumažėjimas sutampa su pastebimu vidutinio darbo užmokesčio padidėjimu, kuris dabar siekia 3 339 EUR, o tai yra įspūdingas 88 % metinis padidėjimas.

Šį bendro darbuotojų skaičiaus sumažėjimą galima paaiškinti keliomis priežastimis: 1. Išlaidų mažinimo priemonės, kuriomis patenkinami sudėtingi ekonominio klimato finansiniai poreikiai; 2. Verslo modelio ar strategijos pokyčiai, dėl kurių mažėja darbo jėga; 3. Galimas darbo vietų perkėlimas arba restruktūrizavimas dėl besikeičiančių įmonės poreikių.

Kalbant apie padidėjusius atlyginimus, juos gali lemti konkurencinga darbo rinka, galimas darbuotojų atlyginimų padidėjimas, kad būtų išlaikytas pasitenkinimas darbu, arba įmonės masto atlyginimų koregavimas, atitinkantis pramonės standartus.

Apskritai, metų pabaigos (EOY) duomenų tendencijos rodo, kad darbuotojų skaičius mažėja, o vidutinis Bendrovės darbo užmokestis gerokai padidėjo. Tikėtina, kad ši mažinimo strategija įgyvendinama siekiant išlaikyti finansinį stabilumą ir optimizuoti verslo operacijas. Metinis darbuotojų skaičiaus mažėjimas ir didėjantis darbo užmokestis yra netradicinės tendencijos ir rodo, kaip keičiasi Bendrovės struktūra ar valdymas. Tačiau, neturint daugiau duomenų ar informacijos, sunku nustatyti tiesioginius priežastinius veiksnius arba papildomą informaciją apie šias tendencijas.