BOD Lenses, UAB darbuotojai ir atlyginimai

BOD Lenses DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 94 darbuotojus, t. y. 11,9 proc. daugiau nei prieš metus. Šiuo laikotarpiu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 2 000 EUR, t. y. 18,3 % daugiau nei prieš metus.

Po metų, 2022 m., Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - 91 darbuotojas, t. y. 3,2 proc. per metus. Nepaisant šio darbuotojų sumažėjimo, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis toliau didėjo ir siekė 1 924 EUR, tačiau šis metinis augimas sulėtėjo iki 18,3 %, t. y. sumažėjo -3,8 %.

Iki 2023 m. Bendrovė šiek tiek atsigavo, nes jos darbuotojų skaičius siekė 96, o tai rodo 5,5 proc. metinį augimą. Tai buvo reikšmingas posūkis, palyginti su praėjusiais metais, ir tai yra teigiamas ženklas bendrovei. Atitinkamai ir dėl padidėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis nepakito ir siekė 2 205 EUR. Šis metinis vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas buvo 14,6 % (nors vis dar buvo mažesnis nei prieš metus).

Iš pateiktų duomenų galime nustatyti kelias tendencijas. Pirma, darbuotojų skaičiaus svyravimai, po kurių įmonė iš pradžių augo, o vėliau mažėjo darbuotojų skaičius. Teigiama pusė - sėkmingos pastangos atsigauti po dvejų metų. Tai gali būti stabilios darbo aplinkos rodiklis, užkertantis kelią nenumatytiems išorės veiksniams.

Antroji tendencija - vidutinio darbo užmokesčio pokytis. Laikui bėgant nuosekliai didėjo vidutiniai atlyginimai - antraisiais metais jie šiek tiek sumažėjo, tačiau trečiaisiais gerokai padidėjo. Tai gali reikšti, kad Bendrovė yra įsipareigojusi savo darbuotojams ir kad per daugelį metų jų bendras darbo užmokestis padidėjo.

Apskritai šios tendencijos rodo subalansuotą Bendrovės požiūrį, nuolat didėjantį tiek darbuotojų skaičių, tiek ir darbuotojų atlyginimus. Tačiau labai svarbu atidžiai stebėti darbuotojų skaičiaus mažėjimą antraisiais metais kaip galimą raudoną vėliavą, ypač todėl, kad to nesubalansavo didelis vidutinis darbo užmokesčio augimas, kaip pirmaisiais ir trečiaisiais metais. Norint visapusiškai suprasti bendrą Bendrovės tendenciją ir stabilumą, bus labai svarbu toliau peržiūrėti darbo jėgos rodiklius dar keliais laikotarpiais.