Kauno šilas, UAB (132039891) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Kauno šilas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio mėn. Bendrovė turėjo 69 darbuotojus, t. y. per metus sumažėjo 1,4 proc. Šiuo laikotarpiu vidutinis darbo užmokestis buvo 2866 EUR, t. y. 49,2 % didesnis nei praėjusiais metais.

Pereinant prie 2022 m. gruodžio, Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo iki 72, t. y. per metus padidėjo 4,3 %. Tačiau, priešingai nei praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 13,7 proc. ir siekė 2475 eurus.

Iki 2023 m. gruodžio mėn. bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 69, o tai reiškia, kad per metus jis sumažėjo 4,2 %. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis dar labiau sumažėjo - 8,5 proc. iki 2264 eurų.

Iš šios analizės matyti, kad nors pateiktų duomenų laikotarpiu Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo, bendra tendencija buvo gana stabili - 69 darbuotojai. Kalbant apie atlyginimus, 2021 m. jie gerokai padidėjo, o po to dvejus metus gerokai sumažėjo. Algų sumažėjimą galima paaiškinti išoriniais veiksniais, pavyzdžiui, ekonomikos nuosmukiu, pramonės šakos darbo užmokesčio pokyčiais arba vidaus sąnaudų mažinimo priemonėmis, kurių ėmėsi Bendrovė.

Labai svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad šie statistiniai duomenys gali nepateikti viso vaizdo apie Bendrovės darbo jėgą ir atlyginimus, nes jie buvo pateikti tik trimis konkrečiais momentais. Išsamesni ir išsamesni ilgalaikiai duomenys leistų išsamiau susipažinti su Bendrovės darbuotojų ir darbo užmokesčio tendencijomis. Tačiau galima daryti išvadą, kad 2021 m. Bendrovės vidutinis darbo užmokestis smarkiai padidėjo, o per kitus dvejus metus sumažėjo, nors darbuotojų skaičius svyravo apie 69.