MV GROUP Production, AB darbuotojai ir atlyginimai

MV GROUP Production DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 527 darbuotojų, kurie per metus išaugo 4,4 %. Per šį laikotarpį vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1657 EUR, t. y. 8,3 % daugiau nei prieš metus.

Po metų, 2022 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - iki 518, o tai reiškia, kad metinis augimas sumažėjo 1,7 proc. Tačiau vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis padidėjo iki 1880 eurų, t. y. 13,5 proc. daugiau nei prieš metus.

Galiausiai, 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - iki 482 darbuotojų, o per metus jis smarkiai sumažėjo 6,9 %. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis išliko 1854 EUR, tačiau, palyginti su praėjusiais metais, jis padidėjo mažiau - 1,4 %.

Kalbant apie darbuotojų tendencijas, per dvejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo. Tačiau labai svarbu atsižvelgti į tai, kad per tą patį laikotarpį darbuotojų vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo. Nuo 2021 m. sausio 1 d. iki 2023 m. gruodžio 31 d. vidutinis darbo užmokestis išaugo beveik 222 eurais, o tai rodo, kad, nepaisant darbuotojų skaičiaus svyravimų, pirmenybė teikiama investicijoms į darbuotojų kompensavimą.

Žengiant į priekį, bendrovei būtų labai svarbu stebėti savo darbuotojų skaičių ir darbo užmokesčio tendencijas, ieškant būdų, kaip išlaikyti pusiausvyrą tarp savo darbo jėgos ir darbo užmokesčio. Tai bus svarbus veiksnys siekiant išlaikyti gerą darbuotojų pasitenkinimo lygį ir nuolatinį augimą. Kadangi darbo rinka tampa vis konkurencingesnė, įmonės turi sutelkti dėmesį į strategijas, kurios leistų joms pritraukti ir išlaikyti talentingus asmenis, kartu patenkinant įmonės finansinius reikalavimus.