Kvint, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Kvint DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė išlaikė 9 darbuotojų darbo jėgą ir metinį vidutinio darbo užmokesčio padidėjimą 8,8 %. 2021 m. pabaigoje vidutinis darbo užmokestis buvo 1007 EUR. 2022 m. bendras darbuotojų skaičius sumažėjo iki 8, o tai reiškia, kad per metus (per metus) padidėjo 11,1 %. Nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis išliko gana stabilus - per metus jis padidėjo tik 0,1 %. 2022 m. pabaigoje vidutinis darbo užmokestis buvo 1006 EUR.

Priešingai, per paskutinį 2023 m. ketvirtį darbuotojų skaičius sumažėjo iki 7, t. y. 12,5 %, palyginti su praėjusiais metais. Tačiau kartu su šiuo nuosmukiu gerokai padidėjo ir vidutinis darbo užmokestis, kuris per metus padidėjo 19,3 %. 2023 m. pabaigoje vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 1200 eurų.

Analizuojant pateiktus duomenis apie bendrovę iš eilės, akivaizdu, kad nors kiekvienais metais (nuo 9 iki 8 iki 7 darbuotojų) jos darbuotojų skaičius mažėjo, ji vis tiek išlaikė nedidelį darbo užmokesčio padidėjimą. 2021 m. darbo užmokestis išaugo 8,8 proc. 2022 m., nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus ir nedidelio darbo užmokesčio stabilumo, bendrovės vidutinis darbo užmokestis vis dar buvo menkas. Galiausiai, 2023 m., kai darbo jėga dar labiau sumažėjo, pradėjo smarkiai augti ir padidėjo beveik 20 %. Nepaisant nuolatinio darbuotojų skaičiaus mažėjimo, didėjantis darbo užmokestis rodo palankias tendencijas, nes darbuotojų bazė mažėja. Tačiau ilgesnio laikotarpio tendencijų stebėjimas suteiks išsamesnės informacijos, kad būtų galima geriau suprasti bendrovės raidą ir strategiją, susijusią su jos darbuotojais ir finansinėmis investicijomis.