Ceremina, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Ceremina DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 7 darbuotojus. 2021 m., palyginti su ankstesniais metais, darbuotojų skaičius išliko toks pat - per metus jis nepadidėjo. 2021 m. vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 636 EUR, o metinis augimas - 0,1 %.

2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovė patyrė darbuotojų skaičiaus sumažėjimą ir dabar turi tik 5 darbuotojus. Tai reiškia, kad, palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų sumažėjo 28,6 %. Tačiau, nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 741 EUR, o per metus padidėjo 16,5 %.

Peršokus į 2023 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius išlieka stabilus - 5 darbuotojai, tačiau metinis darbuotojų skaičiaus augimas išlieka toks pat - 0 %. Vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 836 eurų, t. y. 12,8 proc. per metus.

Apibendrinant galima teigti, kad per šiuos trejus metus Bendrovės vidutinis darbo užmokestis pastebimai išaugo, o darbuotojų skaičius svyravo. Vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas gali reikšti tam tikrų darbuotojų įgūdžių vertės padidėjimą arba tendenciją didinti atlyginimus pramonėje. Tačiau tam tikrais metais, pavyzdžiui, 2021-2022 m., sumažėjęs darbuotojų skaičius gali reikšti, kad verslo strategija bus pertvarkyta arba pakeista. Svarbu pažymėti, kad tokias tendencijas reikėtų atsižvelgti į konkretų pramonės kontekstą ir palyginti su platesniais ekonominiais veiksniais.