Sanda, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Sanda DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 4 darbuotojus, t. y. per metus sumažėjo 33,3 proc. Šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 801 euras, t. y. per metus padidėjo 10,4 %.

Kitais metais, 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių - 4, tačiau darbuotojų skaičius per metus nepasikeitė. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 1036 eurų, t. y. 29,3 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Po dar vienų metų, t. y. 2023 m. gruodžio 31 d., Bendrovė vis dar turėjo 4 darbuotojus, o jos darbuotojų skaičius per metus nepasikeitė. Vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo ir dabar siekia 1198 eurus, t. y. 15,6 proc. daugiau nei ankstesniais metais.

Analizuodami šiuos duomenis galime pastebėti nuoseklų darbuotojų skaičių per visus trejus metus. Tačiau šiuo laikotarpiu labai išaugo vidutinis darbo užmokestis. 2021 m. vidutinis darbo užmokestis išaugo 10,4 %, o 2022 m. - 29,3 %. Ši didėjimo tendencija išliko ir 2023 m. - per metus jis padidėjo 15,6 %.

Apibendrinant galima teigti, kad, nepaisant to, jog 2020-2021 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, per pastaruosius trejus metus vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo. Ši tendencija rodo, kad Bendrovė stengiasi išlaikyti savo talentą, o tai greičiausiai lėmė konkurencingi darbo užmokesčio ir pelno pasiūlymai. Duomenys rodo, kad Bendrovė daug daugiau investuoja į darbuotojų atlyginimus, o tai gali būti strategija, kaip pritraukti ir išlaikyti aukštos kvalifikacijos darbo jėgą. Kadangi ekonomika ir toliau kinta, o atlyginimai laikui bėgant svyruoja, bendrovei bus svarbu stebėti šią tendenciją ir atitinkamai koreguoti darbo užmokesčio politiką, kad išlaikytų konkurencinį pranašumą.